حقوقدان

برطرف کردن مسائل حقوقی

حقوقدان

برطرف کردن مسائل حقوقی

  • ۰
  • ۰
به گزارش سایت مشاوره حقوقی دینا، اموال دارای دسته بندی های مختلفی هستند . یکی از مهمترین این دسته بندی ها ، تقسیم اموال به منقول و غیر منقول است . ملاک تقسیم بندی اموال به این شیوه ، قدرت جا به جایی اموال است . اموال منقول قابل قابل جا به جایی و اموال غیر منقول غیر قابل جا به جایی هستند . همین ویژگی باعث شده است تا آثار حقوقی متفاوتی بر اموال منقول و غیر منقول بار شود . از جمله نتایج تفاوت مال منقول و غیر منقول در موارد زیر است :
دادگاه رسیدگی کننده به اختلافات مربوط به اموال منقول با دادگاه رسیدگی کننده به اختلافات مربوط به اموال غیر منقول متفاوت است . دادگاه صالح برای اموال منقول ، دادگاه محل اقامت خوانده و برای اموال غیر منقول دادگاه محل وقوع مال است . 
دومین فرق اموال منقول و اموال غیر منقول در نحوه توقیف آنها است . توقیف اموال منقول به راحتی انجام می شود ، در حالی که توقیف اموال غیر منقول دارای شرایط متفاوتی است .
هم چنین اموال منقول و اموال غیر منقول در هزینه دادرسی نیز با یکدیگر متفاوت هستند . هزینه دادرسی در اموال منقول بر اساس ارزش مالی آن است اما برای تعیین هزینه دادرسی اموال غیر منقول ، نظر کارشناس تعیین کننده است . برای مطالعه بیشتر درباره تفاوت اموال منقول و اموال غیر منقول روی لینک زیر کلیک کنید :




  • ۹۷/۰۴/۲۶
  • erfan shahi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی